Kommer inte på ngt :P

Mm, som det står där uppe, så finns det inte så mkt att säga om idag :P

Men aja

Dagens: Bi Ba Bo


Pippo, que paso...

Ja, som min rubrik säger så handlar det om Pippo.

Alla har i sitt liv ett djur som betyder mycket för en, i det här fallet så handlar det om min kanarie fågel Pippo. Pippo var en bra fågel, lite jobbig men han var en bra fågel trots allt. Han kunde inga tricks eller så, men han kunde sjunga lite då o då. Den fågel har lämnat ett ärr på våran lägenhets vägg inget fint ärr heller, blev typ fukt skador på väggen. Fågeln hade tydligen pissat ner hela väggen :P. Men iallafall nog om Pippos behov ^^ Han var en bra fågel sa inte så mkt det var ju trots allt... en fågel^^

Iallafall på fios 16 års dag tror jag så avled den stackars fågel. Han han bli nästan 6 år så det var länge för en fågel särskild för en kanarie tror jag ( Jag är inte värsta fågel experteten men 6 år för en fågel är nog ganska mycket^^)
Men den fågel var nog en av dom gulligaste fåglarna jag sett gul mage, vita fjädrar och en brun näbb. Det var en stolt och vacker fågel :)

Pippo en fågel man aldrig glömmer bort :)

Iallafall nog om fågeln^^
Så vad man har gjort idag inte så mkt man var i Haga parken med klassen och så fick man gå omkring och se saker. Men det som förbryllade mig mest var nog fjärills huset. Såg inte en enda fjärill, förstod inte varför inte så att jag är blind. Men i ett fjäril hus så borde man se fjärilar det enda jag såg var en man som la ut mat till fjärillarna.

Haga parken = BAD! kacka lacka

sen så kommer man hem så är syrran o sover hon är så gullig när hon sover, så vad gör jag när jag ser min syster sova... jag lägger ett marie kex på hennes huvud och sen så tar jag en kopp té o ser hur länge kexet är kvar på hennes huvud^^ Hela 1 timme o 29 min det är bra typ :)
Just det sen så var man ute och sprang lite :) har blivit " the running man " springer genom skogen det är skönt så pumpar man lite allt möjligt genom ipoden ( tack fio för den fina repiga ipoden ^^ )
Ja det var typ hela min dag ^^

Dagens

 Whenever you need someone to be there by your side, just call my name and ill be there by your side, protecting you and taking care of every inch of your body.
Wherever you are just think of me and you wont never ever be alone, just as long as you think of me.

PS: Much love to my lady, love you <3


Efter en lång stund...

Ja då, så var man tillbaka till den här bloggen. Att blogga kanske inte är min starkaste sida men det känns skönt att skriva ngt så från och med nu så ska jag försöka skriva ngt varje dag. Behöver inte vara så långt, behöver inte vara så kort heller. Men det ska ligga där i mellan ungefär.

Iallafall

efter några månaders tid så är man tillbaka i stolen, där man skriver ner så mkt och där man pluggar ihjäl sig och gör alla sina matte tal. ( Matte b är så sjukt skoj... ibland^^) Men aja iallafall nu har man börjat i andra ring och ja, det känns ju helt oki. Inte värsta saken men det är mycket nytt folk som har börjat. Jäkla fjortisar har tagit över min skola, känns inte bra. Man går upp för trapporna så ser man ngn dum blondie som säger
" A men du jag var så full under helgen det var helt sjukt asså, du anar inte"
Sen så säger en annan blondie...
" A men det är ju inget men liksom, kolla på mitt hår den är helt dött, *sprejar ngn konstig på håret* så ja ser mkt bättre"
Efter den lilla händelse så var det en plåga att gå uppför trapporna stanken av hårspajen var kvar i luften, tills vaktis kom med en annan spraj. Javisst då började allt lukta bättre^^ Potpurri is tha shit :D

Ja men det var ju min skola det. Många nya fjortisar men mina vänner är doma samma unga, fulla o dumma :P ( hehe ne då finns riktigt smart människor i min klass är chockad ^^)

Så vad mer ska man berätta om...Jo mitt nya schema är helt mongo ibland. och lunchen är inte någon stor höjdare exakt :P varje torsdag är det alltid ngn ny biff. Under hela förra terminen så har jag ätit farmar biff, taco biff, krydd biff, peppar biff jag har praktiskt taget ätit alla slags biffar. Men i stort sett så smakar alla biffarna likadant hehe :P ^^

Och som vanligt ska jag avsluta med en dagens hehe^^

Dagens: Ja, du o jag vi finns där för varandra röra får vi göra men då ingen är omkring oss, när dom är omkring oss så sprider vi ut oss. Men huvudsaken är ju att vi är med varandra vad som än händer... det är något med dig som förtrollar mig vad du än gör så blir jag...<3


RSS 2.0